Performance Optimizer

Plaatsingsdatum: 21-03-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Antwerpen

Direct solliciteren

Analyze, advise, optimize, repeat. Elke dag draai je opnieuw aan de knoppen zodat je campagnes het telkens weer beter doen. En je relatie met de klant natuurlijk steeds hechter wordt. Onze (internationale) klanten vertrouwen jou hun budgetten toe en verwachten dat jij het verschil maakt door je persoonlijk contact. Dankzij onze innovatieve dashboards meten we de performance continu, waardoor je weet of je pragmatische en zelfstandige keuzes de juiste waren. En dus ook of je klanten happy zijn.

Team & Portfolio 

Elke Performance Optimizer beheert zijn eigen portfolio. Dit portfolio wordt je toegewezen op basis van je interesses. Want zo wordt je passie optimaal benut. En dat is precies wat we onze klanten willen bieden. Méér dan de standaard, sneller en persoonlijker dan verwacht. Dus vertel ons maar waar je het meeste energie van krijgt. Ben je een echte sport, beauty- of healthfreak? Raak jij geïnspireerd door de mooiste reizen? Of ben jij het perfecte verlengstuk voor bedrijven in de financiële sector? We luisteren graag naar je zodat we je optimaal in je kracht kunnen inzetten.

Je werkt samen met de Performance Advisor, die de klanten enthousiasmeert en contracteert. Jij zorgt vervolgens voor de perfecte uitvoering, geheel in lijn met het geboden advies. Je rapporteert direct aan de Country Manager. Voor internationale campagnes staan je collega’s van de kantoren in Nederland en Duitsland direct via Slack ter beschikking. 

Onze missie

Daar waar andere affiliate netwerken stoppen gaan wij verder. Wij geloven in het bereiken van meer resultaat met hetzelfde budget. Dat doen wij middels samenwerking met onze zusterorganisaties Affiliprint en Sovendus. Klanten van Daisycon maken zodoende eenvoudig gebruik van onze offline en check-out modules, die een gedeelde technische implementatie eenvoudig in- of uitgeschakeld kunnen worden. Dat zorgt voor een uniek en vernieuwd dienstenpakket dat in Nederland en Duitsland al succesvol is uitgevouwen. Het is aan jou en je toekomstige collega’s om dit nu ook in België voor elkaar te krijgen.

Werksfeer

We zijn in België een jong bedrijf in volle groei en daar handelen we ook naar. Aangezien je wekelijks vaak meer tijd met je collega’s doorbrengt dan met familie of vrienden denken we dat de omgeving op je werk minstens net zo prettig moet zijn als thuis. Niet geheel toevallig zijn we daarom gevestigd in het meest waanzinnige kantoor van Antwerpen; Fosbury & Sons aan de Mechelsesteenweg. De meest moderne faciliteiten en profiteren van geweldige events die op kantoor worden georganiseerd. Dankzij onze buren van brouwerij de Koninck worden de VrijMiBo’s nooit meer beter en met de inhouse barista’s van CoffeeLabs worden de koffiebonen nooit meer verser. Hardlopen voor of boksen tijdens werktijd? Check! Daardoor efficiënter en met meer beleving knallen op de werkvloer? Dubbelcheck! 

Ons aanbod

 • Werk dat er echt toe doet
 • (Internationale) doorgroeimogelijkheden
 • Het mooiste kantoor van Antwerpen
 • Week- en maandborrels. Kwartaalburgers
 • Sportieve events
 • Hardwerkende, ambitieuze collega’s
 • Samenwerken met de mooiste merken en de hipste startups
 • Loon naar werken

Jouw input

 • Challenge driven; je krijgt energie van nieuwe uitdagingen en draagt graag bij aan nieuwe ideeën
 • Positieve energie; je bent opgewekt, gemotiveerd en wandelt in fatsoenlijk tempo door het kantoor
 • Commerciële finesse; je ziet kansen en weet ze als geen ander te pakken
 • Communicatie superskills; want je moet het verhaal natuurlijk wel goed over de bühne brengen. Uitstekende beheersing van Nederlandse en Franse taal is een must, Engels is een pré
 • Een pragmatische manier van denken; getting things done!

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Antwerpen, Vacatures Antwerpen.