Account Manager – Online Marketing

Plaatsingsdatum: 04-04-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Antwerpen

Direct solliciteren

Jij hebt jouw agenda onder controle, je regelt, organiseert en viert elk succes zoals alleen topsporters dat kunnen. Je ziet haarscherp elke kans in de markt. Stap binnen bij dé creative hub van Antwerpen en ga aan de slag als onze nieuwe:

Account Manager – Online Marketing

Je houdt dagelijks contact met adverteerders en website-eigenaren om de affiliate programma’s en lead campagnes op te starten (on- & offline), te beheren en te optimaliseren. Je bent commercieel gedreven en zoekt samen met onze sales professionals naar nieuwe kansen in de markt en biedt aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen zoals: Hello Bank!, Corona Direct, Test-Aankoop, Scarlet, Euroflorist en Krëfel.

Elke dag is anders. Zo ben je bijvoorbeeld in de ochtend druk bezig om nieuwe prospects te benaderen, daarna werk je nog het voorstel uit naar aanleiding van de meeting van de dag ervoor. Begin van de middag kijk je samen met een Online Marketing Professional nog even of de opstart van de nieuwe affiliate campagne vlekkeloos verloopt, zodat je daarna snel op afspraak kunt bij een nieuwe adverteerder.

Je krijgt vanaf dag één intensieve begeleiding van een ervaren Online & Offline Marketing Professional met een uitgebreid trainingsprogramma. Deels op de werkvloer in Antwerpen en deels in Nederland.


In het kort

  • Je wilt je commerciële talenten verder ontwikkelen en je bent enorm leergierig
  • Je hebt je Bachelor behaald en hebt een paar jaar werkervaring in (online) marketing
  • Je spreekt perfect Nederlands en Frans, Engels is zeker handig
  • Een prima salaris en een 13e maand
  • Je krijgt Eco- en maaltijdcheques

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris en ontvang je een leuke bonus naar prestatie. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vak-gerelateerde cursussen te volgen.

Ons kantoor vind je hier: Fosbury & Sons. Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen. Zodra je over de drempel bent, zie je precies waarom wij ons kantoor hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creative hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, stuur een LinkedIn bericht of neem contact op met Ingrid Cleen op +32 (0) 38086225 of mail naar [email protected] Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Over Daisycon & Affiliprint

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online marketing bedrijf van Nederland, ondertussen ook al enkele jaren in België actief. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders. 

Wij zijn ook Affiliprint. Met meer dan 1.000 adverteerders en publishers behoort Affiliprint tot de grootste insertnetwerken ter wereld. Jaarlijks worden ruim 50 miljoen inserts verspreid via pakketten van webshops, magazines en kranten in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Scandinavië.

Sinds 2015 is Affiliprint onderdeel van Daisycon Holding en biedt daarmee een unieke combinatie van on- en offline affiliate marketing.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Antwerpen, Vacatures Antwerpen.