PHP Programmeur

Plaatsingsdatum: 09-01-2018
Afdeling: IT Development – Almere

Direct solliciteren

Ben jij als PHP programmeur met een aantal jaar ervaring toe aan een nieuwe uitdaging? Een uitdaging waarin je binnen een nieuwe omgeving, veel vrijheid krijgt en zelfstandig kan werken. Onze software zorgt ervoor dat wij marktleider zijn op het gebied van performance based marketing. Dat willen we graag zo houden en daarom zoeken wij een:

PHP PROGRAMMEUR

Je bent mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitbreiden van diverse online applicaties, waaronder software voor het serveren van reclame-uitingen en het meten van transacties. Met jouw PHP ervaring kijk je kritisch naar de kwaliteit van code en werkprocessen. Je adviseert het ontwikkelteam en het management over te nemen stappen en/ of oplossingsrichtingen.

Wij snappen dat je als developer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons ook de tijd om jezelf nog verder te ontwikkelen.

  • Werken volgens Scrum via JIRA, Stash en Greenhopper
  • We bieden een uitstekende studieregeling
  • Je krijgt een prima salaris en een winstuitkering
  • En vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding of NS business card

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te kunnen parkeren.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Wat wij bieden

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris, een pensioenregeling en ontvang je een leuke winstuitkering. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Over Daisycon

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, IT Development - Almere, Vacatures Almere.