Performance Marketing Specialist

Plaatsingsdatum: 13-09-2017
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Onze klanten, zoals Oxxio, Nuon, Qurrent en Vodafone, zijn continu op zoek naar het vergroten van hun online bereik. Meer verkopen, meer leads en meer exposure. Hoe? Op verschillende manieren. Het is straks aan jou om de klant daarover te adviseren!

Wij zoeken een:


Performance Marketing Specialist

Door jouw commerciële ervaring en gedrevenheid ben je een goede gesprekspartner voor onze klanten. Daarnaast ben je creatief én beschik je over voldoende ervaring in online marketing. Je weet elke vraag te vertalen naar een oplossing binnen ons netwerk. Maar dat is ook het mooie, het netwerk is zo breed, voor elk vraagstuk hebben wij een passende oplossing.

Het is jouw verantwoordelijkheid om de affiliate programma’s en leadcampagnes op te starten, te managen en te optimaliseren. Je zoekt naar nieuwe kansen in de markt en je biedt aanvullende diensten aan. Je houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Je hebt hier oog voor en initieert innovatieve en creatieve online acties met de adverteerders en publishers die zijn aangesloten bij ons netwerk.

In het kort

  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en je bent enorm leergierig
  • 3 – 5 jaar werkervaring in een soortgelijke commerciële functie
  • We bieden een uitstekende studieregeling
  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels
  • Je krijgt een prima salaris en een winstuitkering
  • En vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding of NS business card

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Wat wij bieden

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris, een pensioenregeling en ontvang je een leuke winstuitkering. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Over Daisycon

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online marketing bedrijf van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klikje converteert bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.