Online Marketing Professional (Junior)

Plaatsingsdatum: 20-08-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Carrière maken bij een van de grootste online affiliate marketing bedrijven? Het is straks jouw verantwoordelijkheid om bestaande én nieuwe campagnes te optimaliseren. Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest.

Dit ga je doen als:


Online Marketing Professional (Junior)

Als online marketing professional houd je dagelijks contact met website-eigenaren en adverteerders om affiliate programma’s en leadcampagnes op te starten, te beheren en te optimaliseren. Je bent gedreven en zoekt samen met de collega’s naar mogelijkheden om de bestaande relaties uit te bouwen en je biedt aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen als OHRA, Zalando, GSMWEB, Thuisbezorgd, Ziggo, Corendon en Nuon.

Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen performance based online marketing. Door campagnes in jouw beheer te analyseren, adviseer en overtuig je adverteerders en publishers om de perfecte strategie toe te passen. Met als gevolg, een optimaal resultaat. Sparren over techniek met een technische publisher of bellen met een commercieel gesprek met een adverteerder: je kunt eenvoudig schakelen in jouw communicatiestijl.  

Vanzelfsprekend krijg je als online marketing professional een prima salaris. Wij begrijpen dat dit belangrijk voor je is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek internationaal team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Je krijgt vanaf dag één een uitgebreid trainingsprogramma en intensieve begeleiding van een ervaren collega. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.


In het kort
  • Je bent enorm enthousiast, leergierig en van nature een relatiemanager.

  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd of je hebt enige werkervaring.

  • Je beheerst Nederlands en Engels.

  • Je ontvangt een prima salaris en een winstdeling.

  • Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma.

  • Je krijgt een reiskostenvergoeding of NS-Business Card.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig. Laat je CV achter, stuur een bericht via LinkedIn of neem contact op met één van onze recruiters via +31 (0) 36 548 37 70. Je kunt ook mailen naar [email protected] Weet je een andere, creatieve manier om ons te overtuigen, kom maar op!


Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot één van Nederlands’ grootste performance based marketing bedrijven. We zijn actief door heel Europa en een van de grootste performance based online marketing bedrijven van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders.

Aangezien je wekelijks vaak meer tijd met je collega’s doorbrengt dan met familie of vrienden, vinden we dat je werkomgeving minstens net zo prettig moet zijn als thuis. Met collega’s ergens lunchen, een potje tafelvoetbal tussendoor en een vrijdagmiddagborrel zijn de standaard.  

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.