New Business Developer

Plaatsingsdatum: 20-06-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Zie jij haarscherp elke kans in de markt? En vier je successen als een topsporter? Stap dan binnen bij Daisycon en ga aan de slag als onze nieuwe:


New Business Developer

Als New Business Developer weet jij -als geen ander- glashelder uit te leggen waarom Daisycon dé partner is om mee samen te werken voor performance based marketing. Voordat je de potentiële klant spreekt, heb jij hun site grondig bestudeerd en weet je welke online marketingkanalen er op dit moment worden ingezet. In het eerste telefoongesprek voel je exact aan wat de behoeften zijn. Je weet duidelijk te maken waar kansen liggen en hoe Daisycon daarbij van dienst gaat zijn. Na het gesprek stuur je een op maat gemaakt voorstel waarop “nee” als antwoord eigenlijk niet tot de mogelijkheden behoort.

Krijg jij er ook een kick van als jou de opdracht wordt gegund? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;

  • Als je ervaring hebt met performance based marketing heb je een streepje voor;

  • HBO werk- en denkniveau;

  • Je hebt ervaring met pitches;

  • Je krijgt een auto van de zaak, telefoon en laptop;

  • We bieden een uitstekende studieregeling;

  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels;

  • Je krijgt een prima salaris met bonus en een winstuitkering.

Ons kantoor ligt centraal in Nederland, vanuit Almere ga je richting afspraken door heel Nederland. Terug op kantoor, midden in de stad, is er een vaste parkeerplek voor je gereserveerd en zijn er legio mogelijkheden voor een goede lunch of borrel met collega’s.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Stuur ons je, neem contact op via een LinkedIn of spreek met één van onze recruiters via 036-548 37 70. Ben je meer van een creatieve aanpak? Helemaal prima, maak maar indruk!


Wat wij bieden

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris met bonus, een pensioenregeling én ontvang je een leuke winstdeling. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken, een team dat barst van het talent. Wij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste ‘performance marketing netwerk’ van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registreren namelijk dagelijks, vanaf zo’n 32.000 websites,  anderhalf miljoen kliks richting onze 1.150 adverteerders. Zij betalen hiervoor pas op het moment dat die kliks converteren tot méér sales, inschrijvingen of downloads. Performance based dus!

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.