Junior Online Marketing Professional

Plaatsingsdatum: 22-08-2017
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Je bent vers afgestudeerd en je wilt kennis opdoen van internetmarketing.

Om het succesvolle team te versterken zijn wij op zoek naar:

Junior Online Marketing Professional

Je houdt dagelijks contact met website- eigenaren en adverteerders om de affiliate programma’s en leadcampagnes op te starten, te beheren en te optimaliseren. Je bent commercieel gedreven en zoekt samen met de Sales Professionals naar nieuwe kansen in de markt en biedt je aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen, zoals OHRA, Vodafone, Pabo, Marktplaats, Pepper, Corendon, Nuon etc.

Je krijgt vanaf dag 1 intensieve begeleiding van een ervaren Affiliate Marketing Professional met een uitgebreid trainingsprogramma van een half jaar.

In het kort

  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en je bent enorm leergierig
  • Je bent net afgestudeerd of je hebt een paar jaar werkervaring
  • We bieden een uitstekende studieregeling
  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels
  • Je krijgt een prima salaris en een winstuitkering
  • En vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding of NS business card.

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

Heb jij interesse?
Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een Linkedin bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70.

Wat wij bieden 
Jouw collega’s zijn net zo gedreven. Ze gaan voor het succes. Naast een prima salaris en een pensioenregeling ontvang je een leuke winstuitkering. De eerste maanden word je intern opgeleid tot een Online Marketing Specialist. Naast de verschillende interne opleidingen, ga je met grote regelmaat naar verschillende events en beurzen op het gebied van online marketing. Ook ben je vrij om vakgerelateerde cursussen te volgen en er bestaat de mogelijkheid om op kosten van Daisycon aanvullende opleidingen te volgen.

Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.