(Junior) Online Marketing Professional – Fashion

Plaatsingsdatum: 12-06-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Carrière maken bij een van de grootste online affiliate marketing bedrijven? Het wordt straks jouw verantwoordelijkheid om binnen je eigen portfolio van diverse fashion merken nieuwe en bestaande campagnes te optimaliseren en uit te bouwen. Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest.


Dit ga je doen als:


(Junior) Online Marketing Professional – Fashion

Als online marketing professional bouw je vanaf je eerste dag een goede relatie op met zowel nieuwe als bestaande website-eigenaren en adverteerders in de fashionbranche om affiliate programma’s en leadcampagnes op te starten, te beheren en te optimaliseren. Sparren over techniek met publisher of een commercieel gesprek met een adverteerder: je kunt eenvoudig schakelen in jouw communicatiestijl.  

Je bent ondernemend en ziet nieuwe kansen om samen met je collega’s bestaande relaties uit te bouwen, bijvoorbeeld door aanvullende diensten aan te bieden. Dagelijks kom je in contact met grote namen als Zalando, Manfield, Zinzi, Topshoe en Gabor.

Doordat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen performance based online marketing, zorg je er met jouw advies voor dat jouw klanten binnen no-time hun omzet zien stijgen. Dit doe je door campagnes in jouw beheer te analyseren en op basis daarvan adviseer en overtuig je adverteerders en publishers om de perfecte strategie toe te passen. Het gevolg: een optimaal resultaat.

Naast een prima salaris bieden wij je de mogelijkheid om in een te gek, internationaal team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Je krijgt vanaf dag één een uitgebreid trainingsprogramma en intensieve begeleiding van een ervaren collega. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

In het kort

  • Je bent enorm enthousiast, leergierig en van nature een relatiemanager.

  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd of je hebt enige werkervaring in een commerciële functie.

  • Je beheerst Nederlands en Engels.

  • Je ontvangt een prima salaris en een winstdeling.

  • Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma

  • Je krijgt een reiskostenvergoeding of NS-Business Card.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig. Laat je CV achter, stuur een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters via+31 (0)36-548 3770. Je kunt ook mailen naar [email protected] Weet je een andere, creatieve manier om ons te overtuigen, kom maar op!


Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot één van Nederlands’ grootste performance based marketing bedrijven. We zijn actief door heel Europa en waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders.

Aangezien je wekelijks vaak meer tijd met je collega’s doorbrengt dan met familie of vrienden, vinden we dat je werkomgeving minstens net zo prettig moet zijn als thuis. Met collega’s ergens lunchen, een potje tafelvoetbal tussendoor en een vrijdagmiddagborrel zijn de standaard.  

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.