(Junior) Online Marketing Professional – Dating

Plaatsingsdatum: 19-09-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Carrière maken bij een van de grootste online marketing netwerken en werken met grote namen als Pepper, Lexa, Relatieplanet? Het is straks jouw verantwoordelijkheid om de lopende campagnes te optimaliseren. Je weet behoeften perfect te vertalen naar een online strategie, waarbij je doelstellingen niet uit het oog verliest.

Dit ga je doen als:

(Junior) Online Marketing Professional – Dating

Als online marketing professional beheer je campagnes door ze waar mogelijk te optimaliseren en uit te bouwen. Op dagelijkse basis houd je contact met website-eigenaren en adverteerders over de lopende of nieuwe affiliate programma’s en leadcampagnes.

Je bent op de hoogte van de mogelijkheden en ontwikkelingen binnen performance based online marketing. Met deze kennis analyseer je de campagnes in jouw beheer en kun je adverteerders en publishers adviseren en overtuigen om de perfecte strategie toe te passen. Ondanks de diversiteit aan werkzaamheden, verlies je zowel het grotere geheel als de details niet uit het oog. Met als gevolg: een optimaal resultaat.

Naast een prima salaris, bieden we je de mogelijkheid om in een te gek internationaal team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Je krijgt vanaf dag één een uitgebreid trainingsprogramma en intensieve begeleiding van een ervaren collega. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

In het kort

  • Je bent enthousiast, leergierig en secuur.

  • Je bent net HBO/WO afgestudeerd of je hebt enige werkervaring in online marketing.

  • Je beheerst Nederlands en Engels.

  • Je ontvangt een prima salaris en een winstdeling.

  • Je volgt een uitgebreid trainingsprogramma.

  • Je krijgt een reiskostenvergoeding of NS-Business Card.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig. Laat je CV achter, stuur een Linkedin bericht of neem contact op met één van onze recruiters via +31 (0)36-548 37 70. Je kunt ook mailen naar [email protected] Weet je een andere, creatieve manier om ons te overtuigen, kom maar op!

Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en uitgegroeid tot één van Nederlands’ grootste performance based marketing bedrijven. We zijn actief door heel Europa en waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het doorhad. Wij registreren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders.

Aangezien je wekelijks vaak meer tijd met je collega’s doorbrengt dan met familie of vrienden, vinden we dat je werkomgeving minstens net zo prettig moet zijn als thuis. Met collega’s ergens lunchen, een potje tafelvoetbal tussendoor en een vrijdagmiddagborrel zijn de standaard.  

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.