Junior Frontend Developer

Plaatsingsdatum: 24-01-2018
Afdeling: IT Development – Almere

Direct solliciteren

Jij hebt kennis van CSS, JavaScript, HTML en PHP. Die kennis wil je graag inzetten binnen een internationale organisatie waarin je ook de vrijheid krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Van het begin tot het eind zelf een compleet product maken waar honderden websites mee aan de slag gaan, daar droom jij van als:

JUNIOR FONTEND DEVELOPER

Jij werkt dagelijks aan verschillende projecten, zoals het maken van product vergelijkers. Ook na de live gang blijf jij het belangrijkste aanspreekpunt. De ontwikkeling van een nieuw product duurt meestal niet langer dan een maand. Daarna wordt het direct live-gezet en gaan honderden websites met jouw product aan de slag.

De lijnen in het team zijn kort. Als Frontend Developer heb je dagelijks goed contact met je directe collega’s en de afdeling marketing. Regelmatig bespreek je met je manager de technische knelpunten. Ook ondersteun je bij het beantwoorden van vragen van de eindgebruikers.

  • Je hebt HBO werk- en/of denkniveau
  • Je hebt kennis van CSS, JavaScript, HTML en PHP
  • We bieden een uitstekende studieregeling
  • Je krijgt een prima salaris en een winstuitkering
  • En vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding of NS business card

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te kunnen parkeren.

Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Wat wij bieden

Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris, een pensioenregeling en ontvang je een leuke winstuitkering. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Over Daisycon

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, IT Development - Almere, Vacatures Almere.