Junior Databeheerder met kennis van HTML en Excel

Plaatsingsdatum: 29-06-2018
Afdeling: IT Development – Almere

Direct solliciteren

Je hebt kennis van HTML/CSS en werkt graag met data en Excel. Met die kennis bijt jij je graag vast in een probleem en werk je nauwkeurig. Werk jij graag in een innovatief team met veel doorgroeimogelijkheden? Dan is Daisycon op zoek naar jou!


Junior Databeheerder met kennis van HTML en Excel

Daisycon heeft een aantal zeer succesvolle prijsvergelijkers in haar portfolio die op honderden websites worden gebruikt. Voor deze vergelijkers zijn wij op zoek naar een Junior Databeheerder. In deze rol controleer jij de data in de vergelijkers, je berekent de juiste tarieven en voert wijzingen van onze adverteerders door.

Ons team van ervaren programmeurs maakt je wegwijs in de wereld van IT en performance based online marketing. Met je kennis van HTML/CSS voer je kleine taken uit om je ervaren collega’s te ondersteunen. In deze functie kun je jezelf uitstekend ontwikkelen.

De vergelijkers moeten altijd up-to-date zijn. Mocht er ’s avonds een keer een probleem zijn, dan pas jij dit vanuit huis even aan. 

  • Je vindt het leuk om met data en Excel te werken 
  • Je hebt (basis)kennis van HTML/CSS en wil je hier graag in ontwikkelen
  • Je werkt nauwkeurig en flexibel
  • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau
  • We bieden een uitstekende studieregeling
  • Je krijgt een markconform salaris en een winstuitkering
  • En vanzelfsprekend een reiskostenvergoeding of NS business card

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te kunnen parkeren.


Heb jij interesse?

Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Wat wij bieden
Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris, een pensioenregeling en ontvang je een leuke winstuitkering. Maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Bedrijfsprofiel
Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot een van de grootste performance based online marketing bedrijven van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 32.000 websites voor 1.150 adverteerders.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, IT Development - Almere, Vacatures Almere.