Junior Account Manager

Plaatsingsdatum: 07-03-2018
Afdeling: Marketing & Sales – Almere

Direct solliciteren

Zit verkopen jou in het bloed en is jouw doel om door te groeien naar de functie van Account Manager? Dan is dit dé kans om jezelf te bewijzen. Voor de functie van Junior Account Manager zoeken wij een enthousiaste salestijger(in). Vers uit de studiebanken.

 

Junior Account Manager

Dit is de ideale baan om jezelf verder te ontwikkelen tot Account Manager. Onder begeleiding van een aantal ervaren Account Managers leer je tot in de puntjes het vak van verkopen. Je doet ervaring op met de opvolging van warme leads en beoordeelt welk product het best bij de klant past. Ook ondersteun je de Account Managers in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk hierbij aan het op maat maken van offertes, voorbereiden van presentaties en het opstellen van contracten. Al snel krijg je je eigen klantenlijst waarmee je zelf aan de slag kunt.

  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en bent enorm leergierig;

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, ook mogelijk als je net (of bijna) bent afgestudeerd;

  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels.

 

Wat wij bieden

Je krijgt een marktconform salaris plus een bonus, een pensioenregeling en je ontvangt een leuke winstdeling. Vanzelfsprekend ontvang je reiskostenvergoeding of een NS Business Card. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen. Er zijn dus volop mogelijkheden om door te groeien.

 

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Legio mogelijkheden dus om met collega’s de deur uit te gaan een goede lunch of een borrel na werktijd. Iets dat we dan ook regelmatig samen doen, omdat we geloven dat wij daarmee als team nóg sterker worden.

 

Heb jij interesse?
Een uitgebreide brief is niet nodig! Stuur ons je, neem contact op via een LinkedIn of spreek met één van onze recruiters via 036-548 37 70. Ben je meer van een creatieve aanpak? Helemáál prima, maak maar indruk!

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste ‘performance marketing netwerk’ van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registreren namelijk dagelijks, vanaf zo’n 70.000 websites,  anderhalf miljoen kliks richting onze 1.600 adverteerders. Zij betalen hiervoor pas op het moment dat die kliks converteren tot méér sales, inschrijvingen of downloads. Performance based dus!

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Marketing & Sales - Almere, Vacatures Almere.