Facilitair medewerk(st)er

Plaatsingsdatum: 25-05-2018
Afdeling: Algemeen

Direct solliciteren

Jij bent handig, een echte aanpakker, niet vies van schoonmaken, maar vooral ook een harde werker en sociaal, een manusje-van-alles. Je wordt onze 

Facilitair medewerk(st)er

In de basis ben jij verantwoordelijk voor alle huishoudelijke werkzaamheden op kantoor.  

’s Morgens begint je dag met het opstarten en spoelen van de koffiezetapparaten en zet je de vaatwassers aan. Daarna start je met je dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden van de werkplekken, algemene ruimten en de toiletten. Tussendoor zorg je dat de vaat perfect schoon blijft, neem je bestellingen aan, controleer je deze op juistheid, sla je ze op of geef je ze op de juiste manier uit.

Na de lunch zorg je dat de lounge weer netjes is, vul je de koelkasten bij en vervolg je de dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden. Aan het eind van de middag verwerk je de bestellingen van een online shop en loop je de laatste schoonmaakwerkzaamheden na. 

Tussendoor doe je in overleg met de Office Manager allerhande klusjes. Kortom, jij zorgt ervoor dat je collega’s elke dag weer prettig aan het werk kunnen en blijven. 

In deze afwisselende job verwachten we dat je zelfstandig kan werken, je eigen planning en prioriteiten stelt. Veel van je werkzaamheden stem je af met de Office Manager.  Daarom zoeken wij iemand met een pro-actieve en flexibele instelling. Je moet continu schakelen tussen verschillende  werkzaamheden. 

We verwachten dat
  • je graag de handen uit de mouwen steekt
  • je energie krijgt van schoonmaken
  • je prima communicatieve vaardigheden hebt en nauwkeurig werkt
  • je enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie
  • je beschikt over MBO werk en denk niveau
  • je beschikt over een geldig BHV diploma of je wilt deze graag (weer) halen.

Reken op
  • een afwisselende functie
  • een prima salaris en winstdeling 
  • een pensioen regeling
  • reiskostenvergoeding en flexibele werktijden

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

Heb jij interesse?

Stuur je motivatie brief met je CV via de solliciteer button of naar [email protected] Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Wouter Buter op +31 (0) 36 548 37 70.

Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Algemeen, Alle vacatures, Vacatures Almere.