Facilitair medewerker

Plaatsingsdatum: 29-03-2018
Afdeling: Human Resources – Almere

Direct solliciteren

Jij bent een handige duizendpoot, een harde werker en sociaal, een manusje-van-alles. Je wordt onze 

Facilitair medewerker

Jij bent verantwoordelijk voor alle huishoudelijke werkzaamheden op kantoor.  Je zorgt voor alle schoonmaakwerkzaamheden, de werkplekken, de algemene ruimte en de toiletten. Ook zorg je voor een perfect schone vaat. Kortom jij zorgt ervoor dat je collega’s elke dag weer prettig aan het werk kunnen. In overleg met de Office Manager doe je eenvoudige bestellingen van diverse kantoorbenodigdheden. Wanneer er goederen binnen komen controleer je deze op juistheid en zorg je voor de opslag en uitgifte. Elke middag verwerk je de bestellingen van een online shop. 

Kortom een bijzonder afwisselende job. We verwachten dat je zelfstandig kan werken, je eigen planning en prioriteiten stelt. Veel van je werkzaamheden stem je af met de Officemanager.  Daarom zoeken wij iemand met een pro-actieve en flexibele instelling. Je moet continu schakelen tussen verschillende  werkzaamheden. 

We verwachten dat

  • je graag de handen uit de mouwen steekt
  • je prima communicatieve vaardigheden hebt en nauwkeurig werkt
  • je enkele jaren werkervaring hebt in een soortgelijke functie
  • je beschikt over MBO werk en denk niveau
  • je beschikt over een geldig BHV diploma of je wilt deze graag (weer) halen.

Reken op

  • een afwisselende functie
  • een prima salaris en winstdeling 
  • een pensioen regeling
  • reiskostenvergoeding en flexibele werktijden

Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Je komt terecht in een klein team van ervaren HR en Finance specialisten. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou.

Ons kantoor in Almere ligt pal naast het station Almere Centrum. Kom je met de auto, dan is er een goede regeling om in de directe omgeving van het kantoor te parkeren.

Heb jij interesse?
Stuur je motivatie brief met je CV via de solliciteer button of naar [email protected] Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Wouter Buter op +31 (0) 36 548 37 70.

Over ons

Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online performance marketing netwerk van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klik converteert tot een transactie bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in Alle vacatures, Human Resources - Almere, Vacatures Almere.