Over Daisycon

DaisyconDaisycon is één van de grootste online marketing bedrijven van Nederland. Daisycon is opgericht in 2000, we gaan dus al een tijdje mee. Dagelijks beheren wij ruim 1.600 campagnes voor een duizendtal klanten. Dit doen wij met ruim 70 medewerkers in ons mooie kantoor in Almere. Ons kantoor kijk uit op station Almere Centrum, en is dus prima met het openbaar vervoer te bereiken.

Naast Nederland zijn wij actief door heel Europa en hebben daarbij de focus op België, Frankrijk en Duitsland. Daisycon biedt de diensten affiliate marketing en online lead generation.

Wat voor type mensen werken er bij Daisycon?

De gemiddelde leeftijd van de medewerkers van Daisycon ligt rond de 27 jaar. De meeste medewerkers hebben een HBO diploma op het gebied van bedrijfskunde, marketing of ICT.

Ongeveer een kwart van onze medewerkers heeft een technische achtergrond en werkt aan onze achterliggende systemen. Ongeveer de helft van de medewerkers is online marketeer of heeft een commerciële functie. Uiteraard zijn ook de ondersteunende personeelsleden, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de administratie en de uitbetaling aan onze duizenden publishers, van onschatbare waarden.

 

Daisycon vacatures

Werkenbijdaisycon open sollicitatie

Meer over Daisycon lees je uiteraard op www.daisycon.com.