Over Daisycon

Daisycon, opgericht in 2000, is een van de grootste affiliate netwerken in de Benelux en er wordt hard gewerkt aan uitbreiding naar Duitsland, Frankrijk en Spanje. Wij helpen adverteerders bij de realisatie van hun online doelstellingen. Hiervoor zetten wij ons netwerk in van publishers, die we ondersteunen bij het maximaliseren van inkomsten uit websites en e-mailbestanden. Daisycon is actief door heel Europa, met de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bekroond voor haar groei en service met tal van awards.

Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders.

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klikje converteert bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Wie werken er bij Daisycon?
De gemiddelde leeftijd van de medewerkers van Daisycon ligt rond de 27 jaar. De meeste medewerkers hebben een HBO diploma op het gebied van bedrijfskunde, marketing of ICT.

Ongeveer een kwart van onze medewerkers heeft een technische achtergrond en werkt aan onze achterliggende systemen. Ongeveer de helft van de medewerkers is online marketeer of heeft een commerciële functie. Uiteraard zijn ook de ondersteunende personeelsleden, die onder meer verantwoordelijk zijn voor de administratie en de uitbetaling aan onze duizenden publishers, van onschatbare waarde.

Wat doen we nog meer behalve werken
Samen ondernemen we een hoop activiteiten. Er is een actieve personeelsvereniging die twee keer per jaar een personeelsuitje organiseert. Verder sluiten we elke vrijdag samen goed de week af met een biertje. Elk kwartaal wordt de lokale kroeg afgehuurd en is er gelegenheid je collega’s op een heel ander manier te leren kennen.

Veel medewerkers bezoeken samen (internationale) beurzen en events. We zijn twee keer met het team gaan wintersporten in Frankrijk en bij ons tienjarig bestaan hebben we met het hele bedrijf een trip naar Milaan gemaakt.

Daisycon vacatures

Werkenbijdaisycon open sollicitatie

Meer over Daisycon lees je uiteraard op www.daisycon.com.