Junior Online Marketing Professional – Antwerpen

Plaatsingsdatum: 04-07-2017
Standplaats:
Uren: 32 – 40

Niveau: Bachelor / Graduate

Direct solliciteren

Je hebt net je Bachelor behaald en je wilt graag opgeleid worden tot Affiliate Marketing specialist.

Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een

Junior Online Marketing Professional

Je houdt dagelijks contact met website-eigenaren en adverteerders om de affiliate programma’s en lead campagnes op te starten, te beheren en te optimaliseren. Je bent commercieel gedreven en zoekt samen met onze sales professionals naar nieuwe kansen in de markt en bied je aanvullende diensten aan. Je komt in contact met grote namen zoals; Hello Bank!; Corona Direct, Test-Aankoop, Scarlet, Euroflorist en Krëfel.

Je krijgt vanaf dag 1 intensieve begeleiding van een ervaren Online Marketing Professional met een uitgebreid trainingsprogramma van een half jaar. Deels op de werkvloer en deels in Nederland.

In het kort

  • Je wilt je commerciële talenten ontwikkelen en je bent enorm leergierig
  • Je hebt net je Bachelor behaald of hebt een paar jaar werkervaring
  • Je spreekt perfect Nederlands en Engels, Frans is een pré
  • Wij bieden een uitstekende studieregeling
  • Je krijgt een prima salaris en een 13e maand
  • en je krijgt Eco- en maaltijdcheques

Ons kantoor vind je hier: Fosbury & Sons. Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen. Zodra je over de drempel bent zie je precies waarom wij ons kantoor hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creative hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

Heb jij interesse?
Een uitgebreide brief is niet nodig! Laat je CV achter, een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70. Weet je een creatievere manier, helemaal prima, maak maar indruk.

Wat wij bieden
Vanzelfsprekend krijg je een prima salaris en ontvang je een leuke winstuitkering. Wij begrijpen dat dat belangrijk is, maar er is nog meer! Wij bieden je de mogelijkheid om in een te gek team te komen werken dat barst van het talent. Zij hebben grote dromen en verwachten dat ook van jou. Naast het trainingsprogramma is er ook de mogelijkheid om vakgerelateerde cursussen te volgen.

Over Daisycon
Wij zijn Daisycon. In 2000 opgericht en gegroeid tot het grootste online marketing bedrijf van Nederland. Waarschijnlijk ben je wel eens met ons in aanraking geweest, zonder dat je het door had. Wij registeren namelijk dagelijks zo’n anderhalf miljoen kliks vanaf 70.000 websites voor 1.600 adverteerders. 

Die registratie is belangrijk, want zo weten we precies wanneer een klikje converteert bij een adverteerder, oftewel: “Performance based marketing”.

Direct solliciteren

Posted in E-Commerce / Search Engine Marketing, Vacatures, Vacatures Antwerpen, Vacatures Antwerpen (BE).