Country Manager België – Antwerpen

Plaatsingsdatum: 04-07-2017
Standplaats: Antwerpen
Uren: 32 – 40

Niveau: Bachelor / Graduate

Direct solliciteren

In België gebeurt het. Daar wordt gewerkt aan de integratie van de unieke on- en offline formule van onze twee bedrijven, Daisycon en Affiliprint. België is hiervoor gekozen als startpunt. Als speeltuin voor onze niet te stoppen Country Manager. Iemand die onze gedachten kan volgen en weet te combineren met zijn eigen visie. Op deze manier weet hij een succesvolle blueprint te ontwikkelen die uiteindelijk ook door de rest van de organisatie, internationaal kan worden uitgedragen.

Een uitdaging? Zeker weten.

Over ons

Technologisch leiderschap, dat is de backbone van onze organisatie. Dit uit zich niet alleen in de innovatie van software die onze klanten gebruiken, maar ook in de tools die tot de beschikking staan van onze medewerkers. Interne communicatie via e-mail? Nee. Voor effectieve communicatie gebruiken we Slack, een tool die ook internationaal collega’s aan elkaar verbindt.

We staan open voor de nieuwste tools en technieken van morgen en we verwachten dat ook van onze nieuwe collega’s. Als technologisch leiderschap de pilaar van de organisatie is, dan moet je snel kunnen schakelen. Stilstaan is achteruitgang.

Ondanks dat technologie vaak gepaard gaat met nummers, hechten wij enorm veel waarde aan persoonlijke aandacht. Klanten hebben geen nummer, maar een naam. Hoe doen we dat? Door regelmatig persoonlijk contact te hebben. Niet alleen door de telefoon, maar ook op kantoor of aan de bar.

Wie zijn wij?

Wij zijn Daisycon en Affiliprint. Twee namen, twee verschillende disciplines, maar wel één bedrijf.

Daisycon, opgericht in 2000, is een van de grootste affiliate netwerken in de Benelux en er wordt hard gewerkt aan uitbreiding naar Duitsland, Frankrijk en Spanje. Wij helpen adverteerders bij de realisatie van hun online doelstellingen. Hiervoor zetten wij ons netwerk in van publishers, die we ondersteunen bij het maximaliseren van inkomsten uit websites en e-mailbestanden. Daisycon is actief door heel Europa, met de focus op Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Bekroond voor haar groei en service met tal van Awards.

Affiliprint is in 2010 opgericht in Oldenburg, Duitsland en is het eerste bedrijf dat het online affiliate model toepast op offline distributie. Het innovatieve concept werd een jaar na oprichting onderscheiden met de Europese startersprijs Enable2start van de Financial Times Deutschland. In 2013 opende Affiliprint vanuit een strategisch partnership met Daisycon haar Nederlandse kantoor. In 2015 werd ook de Belgische markt betreden.

Gedreven door internationale ambitie én de bewezen synergie tussen on- en offline affiliate marketing, zette Daisycon in 2015 de strategische samenwerking om in een definitieve overname. Het cross-mediale aanbod werd in 2016 voor Nederland en België verder uitgebreid middels een partnership met check-out marketingspecialist Sovendus.

Wat wij verstaan onder een Country Manager

Genoeg over ons. Je begrijpt dat we een Country Manager zoeken voor België, voor beide bedrijven, gecombineerd in één functie.

Dit is wat wij daaronder verstaan:

Je moet om kunnen gaan met de mentaliteit van een startup. Iemand die geen moeite heeft om snel te schakelen tussen verschillende rollen. Je hebt ervaring in het aansturen van een klein team met professionals. Business development en accountmanagement zijn voor jou als lezen en schrijven. Geen probleem dus.

De andere helft van de tijd ben je bezig met het optimaliseren van alle processen én het begeleiden van het team. Je bent enthousiast, je weet hoe je de mensen mee moet krijgen in jouw visie. Een geboren leider.

Verder ben je pragmatisch: wij zoeken iemand die ons gaat vertellen hoe we het gaan doen. Zonder lange strategische plannen en vergaderingen.

Voldoe je aan de bovenstaande omschrijving, dan dagen wij je uit om te solliciteren.

De tools

Uiteraard ga je niet alles alleen doen. In ons kantoor in Antwerpen werken drie collega’s fulltime. Deze gedreven professionals zullen samen met jou aan ons succes werken. Ook mag je rekenen op ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Almere. Hier staan bijna honderd collega’s klaar om je te voorzien van vakinhoudelijk informatie, of die je kunnen helpen bij de uitvoering van ondersteunende taken.

En dan is er nog je werkplek. Een kantoor waar je trots op mag zijn. Zodra je over de drempel bent zie je precies waarom wij ons hier hebben gevestigd. Wij werken namelijk in dé creative hub van Antwerpen. Hét kantoor waar on- en offline pioniers samenkomen.

In het kort:

Wij vragen

 • Aantoonbaar succesvol arbeidsverleden
 • Affiniteit met media en (online) marketing
 • Pro skills in sales, procesmanagement en leiding geven
 • IJzersterke communicatieve vaardigheden
 • Een gezonde dosis energie, scoringsdrang en ambitie
 • Aantoonbaar Bachelor werk- en denkniveau
 • Beschikbaarheid van 40 uur in de week
 • Oh ja, een goede muzieksmaak is een pré

Wij bieden

 • Werken in het mooiste kantoor van Antwerpen
 • Loon naar werken
 • Een uitstekende bonusregeling
 • Maandborrels en kwartaalburgers
 • Versgemalen bonenkoffie
 • 20 vakantiedagen
 • Leasewagen en mobiele telefoon zijn inbegrepen
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng van eigen ideeën

Voldoe je aan de bovenstaande omschrijving, dan dagen wij je uit om te solliciteren.

Direct solliciteren

Posted in E-Commerce / Search Engine Marketing, Vacatures Antwerpen, Vacatures Antwerpen (BE).