Opleidingstraject

Werkenbij Daisycon CarrièreEr bestaan geen opleidingen in Affiliate Marketing. Daarom biedt Daisycon alle medewerkers een opleidingstraject. Dit bestaat uit een aantal cursussen die intern worden gegeven. Uiteraard vergt iedere functie een ander opleidingstraject, maar het door Daisycon zelf ontwikkelde technische systeem komt uiteraard uitvoerig aan bod. Verder kun je denken aan relevante commerciële informatie en hoe je het meeste haalt uit het CRM systeem dat tot onze beschikking staat.

Daisycon heeft veel specialistische kennis in huis. Wij vinden het extreem belangrijk dat deze gedeeld wordt. Ten slotte worden er van tijd tot tijd externe experts gevraagd om iets over hun vakgebied te komen vertellen.

Naast de verschillende interne opleidingen, gaan medewerkers van Daisycon met grote regelmaat naar verschillende events en beurzen op het gebied van online marketing. Iedere collega is vrij om vakgerelateerde cursussen te volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om op kosten van Daisycon aanvullende opleidingen te volgen.

Daisycon vacatures

Werkenbijdaisycon open sollicitatie