Carrière

Wij willen groeien én we willen dat onze werknemers meegroeien. Er bestaan geen opleidingen in Affiliate Marketing. Daarom worden nieuwe medewerkers vanaf de eerste dag begeleid door een ervaren professional. Werk je hard, dan krijg je meer verantwoordelijkheid. Combineer je dit met een intern opleidingstraject, dan kun je uiteindelijk doorgroeien tot een Senior.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat er geen mogelijkheden zijn voor sollicitanten die al ervaring in andere disciplines hebben opgedaan. Het tegendeel, als jij ervan overtuigd bent dat jouw skillset iets toevoegt aan onze organisatie, dan dagen we je uit te solliciteren.

Opleidingstraject
Hoe ziet zo’n opleidingstraject er dan uit? Het bestaat uit een aantal cursussen die intern worden gegeven. Functies verschillen en daarmee de opleidingstrajecten ook. Naast vakinhoudelijke kennis komen ook onze technische systemen aan bod. Verder kun je denken aan relevante commerciële informatie en hoe je het meeste haalt uit het CRM systeem dat tot je beschikking staat.

Daisycon heeft veel specialistische kennis in huis. Wij hechten er waarde aan dat deze wordt gedeeld. Als jij groeit in jouw vakgebied, dan groeien wij als bedrijf mee. Ontbreekt er kennis? Dan vragen we externe experts om ons weer up to date te houden.

Naast de verschillende interne opleidingen, gaan we met grote regelmaat naar events en beurzen op het gebied van online marketing. Iedere collega is vrij om vak gerelateerde cursussen te volgen. Ook bestaat de mogelijkheid om op kosten van Daisycon aanvullende opleidingen te volgen.

Stage lopen
Daisycon heeft veel ervaring in het begeleiden van stagiairs. Elk halfjaar starten er nieuwe studenten die ook regelmatig na hun stage bij Daisycon in dienst treden.

Daisycon is een heel divers bedrijf, daarom bieden wij ook verschillende type stages. Welk type stages biedt Daisycon?

  • Marketing stages
  • Administratieve stages
  • Commerciële stages
  • Technische stages

Wil je hier meer over weten? Laat je CV achter, stuur een LinkedIn bericht of neem contact op met één van onze recruiters op +31 (0) 36 548 37 70 of mail naar [email protected]

Daisycon vacatures

Werkenbijdaisycon open sollicitatie